Author Topic: Star Trek: TOS  (Read 2356 times)

frizzank

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Star Trek: TOS
« on: August 25, 2015, 11:17:37 pm »
TOS: The Original Series
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=507651592

For now just has the Constitution class Enterprise, Hermes Apollo class, Phaser, and Photon Torpedo turret. Complete with Sound Fx. The photon torpedo fx needs some work but I though I would share what I have




Turrets have models even though you don't see them on the Enterprise Hull

« Last Edit: August 27, 2015, 07:13:38 pm by frizzank »

Lurler

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1024
    • View Profile
Re: Star Trek: TOS
« Reply #1 on: August 25, 2015, 11:36:02 pm »
Sweet :)

frizzank

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Star Trek: TOS
« Reply #2 on: August 27, 2015, 06:21:45 pm »
Next up the Apollo class scout vessel USS Hermes


frizzank

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Star Trek: TOS
« Reply #3 on: August 29, 2015, 08:49:34 pm »
Yorktown, Beefed up version of the Constitution class



frizzank

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Star Trek: TOS
« Reply #4 on: September 02, 2015, 09:34:18 pm »
If anyone is interested in helping me out with scripting some unique star trek missions that would be great. I am terrible at it.

I did manage to get it to spawn Federation. Klingon, and Romulan factions though.

Silberspeer

  • EX - AtomicTorch Team
  • Jr. Member
  • *****
  • Posts: 94
    • View Profile
Re: Star Trek: TOS
« Reply #5 on: September 02, 2015, 09:39:45 pm »
Do you plan total conversion?

frizzank

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Star Trek: TOS
« Reply #6 on: September 02, 2015, 11:23:40 pm »
I'm going to keep as much of the stock game for as long as I can , and just "add" star trek into it. I want the game to still be playable as I add stuff.

Also I don't know how to get rid of stock factions....

p0ki

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
    • View Profile
Re: Star Trek: TOS
« Reply #7 on: September 03, 2015, 12:06:58 am »
Also I don't know how to get rid of stock factions....
In that case you don't only have to remove the faction.xml but also change the system generation so their capitol doesn't spawn.

I modded a faction once, it was terrible. Map had to be above 70 Systems to not crash (capitols to close and so on).
How did you mod them? Which files did you need to alter?
Playing on:
[EU][kG]kunix.org

frizzank

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
    • View Profile
Re: Star Trek: TOS
« Reply #8 on: September 03, 2015, 12:31:41 am »
How do you edit the system generation so their capitols don't spawn?

It was a huge hassle.
I added all the stock game faction xml's like "aliens.xml" to my mod folder then I changed the stock factions to only spawn one star in there system.

I also changed the GenerateGalaxy.js so "NumOfSystems = 150" (spawns more systems by default).

Also "var MinJumpsBetweenCapitals = 0;"  So it didn't fail if 2 capitals where too close together.

I probably broke a bunch of stock missions but it does generate on the lowest setting and the first couple of missions work so  8)