Author Topic: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server  (Read 38818 times)

ai_enabled

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 989
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #15 on: August 01, 2014, 02:43:31 am »
kyokei, yeah, I know... we will try to invent something soon!)

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 471
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #16 on: August 04, 2014, 08:30:31 am »
updated to 0.9.5 experimental

ai_enabled

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 989
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #17 on: August 04, 2014, 09:09:00 am »
Thanks for updating! v0.9.5 was promoted to stable now :-).

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 471
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #18 on: August 04, 2014, 09:22:52 am »
Thanks for updating! v0.9.5 was promoted to stable now :-).
Do I need to redownload the 0.9.5 client? or is the stable the same as the experimental now? Cause if I have to redownload... :P

ai_enabled

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 989
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #19 on: August 04, 2014, 06:06:46 pm »
Of course no :-), otherwise it will have a different version number.

Baal

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #20 on: August 12, 2014, 11:15:44 am »
Was on the server this morning, and was having fun.  It was running smooth. No latency or rubberbanding issues noticed during nearly 2 hours of gameplay.

Baal

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #21 on: August 13, 2014, 07:19:34 am »
Just a friendly heads-up that your server has been unresponsive for over 12 hours.  I tried to log into it last evening, but I wasn't able to contact the server via the games lobby.  Hope everything is well.  Cheers!

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 471
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #22 on: August 13, 2014, 11:52:54 pm »
Just a friendly heads-up that your server has been unresponsive for over 12 hours.  I tried to log into it last evening, but I wasn't able to contact the server via the games lobby.  Hope everything is well.  Cheers!
Getting it checked, not at home at the moment so I can't login to the server.

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 471
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #23 on: August 14, 2014, 09:24:47 am »
Server is up again and I made sure I can fix it now from abroad :)

ai_enabled

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 989
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #24 on: August 14, 2014, 05:28:42 pm »
Oh... we have found a bug which crashes the server sometimes... new version coming soon!

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 471
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #25 on: August 15, 2014, 01:27:22 am »
Oh... we have found a bug which crashes the server sometimes... new version coming soon!
Ah ok, do you need my server logs?

ai_enabled

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 989
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #26 on: August 15, 2014, 03:38:06 am »
No, no need... We already released new version, but it contains some issues... will fix in 30 minutes)

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 471
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #27 on: August 16, 2014, 09:01:39 am »
server updated to 0.9.6c - save was incompatible so it's fresh start

ai_enabled

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 989
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #28 on: August 16, 2014, 10:29:00 pm »
kyokei,
thanks for updating. Did you notice any memory leak with the server? I have this issue on my Mac (Mono 2.10).

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 471
    • View Profile
Re: kunix.org -PVE- / community server
« Reply #29 on: August 17, 2014, 12:37:11 am »
kyokei,
thanks for updating. Did you notice any memory leak with the server? I have this issue on my Mac (Mono 2.10).
It's using 1.3gb ram atm and 5% cpu on idle... which seems normal for the latest versions.
I have not had the chance to play yet so no idea what the server will do when there are people on.

This afternoon I have some time to try it out :)