Author Topic: Sometimes crafting results are not in inventory.  (Read 397 times)

Grumli

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Sometimes crafting results are not in inventory.
« on: July 03, 2019, 07:09:51 am »
Launch a long craft. In the process we run and look in the boxes. As a result, some crafting results are in these boxes. In the inventory there is a place (and free cells).

ai_enabled

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1564
    • View Profile
Re: Sometimes crafting results are not in inventory.
« Reply #1 on: July 03, 2019, 07:16:11 am »
Hello!

I have an idea why this might happen. But first, could you provide please a detailed example?
1. What are the recipes you are crafting exactly?
2. Do you have the slots of the same (result) item type in your inventory?
3. (If #2 is yes) Do you move such items from your inventory to the crates/boxes when the issue happens?

So I will better understand the context.

Grumli

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: Sometimes crafting results are not in inventory.
« Reply #2 on: July 03, 2019, 07:55:08 am »
For example.
Explosives in the inventory no.
Production of 300 or 400 explosives has been launched. I do not remember exactly, but exactly one bomb. In the production process, I run, I collect the ingredients for the bomb itself. At the end of the production of explosives is not enough 20. I look in the boxes and find the loss. Explosive in the production process did not move anywhere. Apparently this is not the very first craft. Therefore, the slot of the explosive was. But maybe the previous slot was filled and this was the beginning of a new one.

mav

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Sometimes crafting results are not in inventory.
« Reply #3 on: December 30, 2019, 10:10:07 pm »
I have had the same bug happen quite a few times and tried to reproduce.

Can't reliable do that, but when doing the following it happens a few times:
  • Craft large batch of milk
  • Open a large crate
  • Move items from crate to inventory via shift+RMB

Can send a small log from when it happened on discord if necessary.