Author Topic: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server  (Read 84670 times)

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 475
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #135 on: July 02, 2015, 04:27:00 am »
Updated to 1.4.6

ai_enabled

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1861
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #136 on: July 03, 2015, 04:29:00 am »
Thanks for updating! Is it running fine (CPU/MEM)?
It seems the IP address of the server has been changed. We've marked the new address as "Featured". It will be applied when you restart the server.

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 475
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #137 on: July 03, 2015, 09:30:23 am »
Will do once I'm home, off to a LAN party this weekend... and can't ssh to kunix... seems my isp reset my router <3

EDIT: heat is getting to me... fixed :)
EDIT2: CPU and mem seems alright, idle 8% cpu 817mb ram
« Last Edit: July 04, 2015, 12:25:34 am by kyokei »

ai_enabled

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1861
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #138 on: July 05, 2015, 10:16:17 pm »
Good to know it works fine. Thanks!

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 475
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #139 on: July 06, 2015, 04:50:28 am »
Updated to 1.4.7

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 475
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #140 on: July 07, 2015, 03:55:17 am »
Updated to 1.4.8

Lohwari

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #141 on: July 12, 2015, 05:14:21 am »
This server not work now.. sometime i get in and randomly it stuck..

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 475
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #142 on: July 12, 2015, 07:30:19 am »
I have rebooted the VE server, let me know if it's better now or not

p0ki

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 122
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #143 on: August 11, 2015, 01:09:22 am »
Hy Kyokei, thanks for the server. It's the only server in my list which is populated :)

p0ki

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 122
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #144 on: August 18, 2015, 10:52:20 am »
Hy Kyokei, the server is down since yesterday. Could you restart it? :) Thanks

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 475
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #145 on: August 18, 2015, 11:08:15 am »
Hy Kyokei, the server is down since yesterday. Could you restart it? :) Thanks
It's up again - sorry for this - bundled launcher is breaking

p0ki

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 122
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #146 on: August 19, 2015, 12:07:59 pm »
Hy Kyokei, I see your server, but I cannot really connect to it.
It's just stuck on loading, is it me or is something wrong with the server? It also takes a longer time to appear on the serverlist.

PS: US-Server is fine :)

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 475
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #147 on: August 19, 2015, 10:26:08 pm »
Hy Kyokei, I see your server, but I cannot really connect to it.
It's just stuck on loading, is it me or is something wrong with the server? It also takes a longer time to appear on the serverlist.

PS: US-Server is fine :)
Might have been due to my ISP getting DDOS'd. Try now if it works - if not then I'll give it a reboot

p0ki

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 122
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #148 on: August 26, 2015, 12:23:39 pm »
Hey Kyokei, please reboot the server again. Inventory is not displayed correct and ships jump around (very laggy).

kyokei

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 475
    • View Profile
Re: [EU][kG]kunix.org -PVE- / community server
« Reply #149 on: August 26, 2015, 12:31:15 pm »
Hey Kyokei, please reboot the server again. Inventory is not displayed correct and ships jump around (very laggy).

Done!