Author Topic: [Client] Automaton Mod  (Read 61271 times)

mav

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
    • View Profile
Re: Automaton Mod
« Reply #15 on: December 29, 2019, 09:13:35 am »
I love this mod, huge qol improvement. :)

Some ideas for additional features:
  • Watering plants if it detects that water status is e.g. <50 minutes
  • Different presets for gathering options (cycle via hotkey) instead of just on/off
  • Moving additional empty bottles to the hotbar from the inventory when filling them up
  • Select food to eat in order to keep specific buffs up

a1019926994

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: Automaton Mod
« Reply #16 on: January 04, 2020, 07:12:57 pm »
Hello, I need automatic watering

Djekke

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
    • View Profile
Re: Automaton Mod
« Reply #17 on: January 31, 2020, 05:34:55 am »
Mod is updated and ready for A25. Enjoy!

Regarding new features:
  • I'm working on AutoWatering for plants for a long time already, but it's not that simple there and I don't like my current solution, so it will be delayed for another release
  • Different presets - I'm not sure that it really needed, can you write some examples
  • About moving empty bottles while filling - it's possible to do that, but don't be that lazy :D
  • About food and buffs - No. It's not an easy task and I don't like that road. (What next? Auto-medicine use? Auto-fire? meh...)

irajacobs

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: [Client] Automaton Mod
« Reply #18 on: April 30, 2020, 07:13:24 pm »
Thank you!

ai_enabled

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1944
    • View Profile
Re: [Client] Automaton Mod
« Reply #19 on: July 17, 2020, 04:47:50 am »
FIY: it works fine with A27 Update.

Djekke

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
    • View Profile
Re: [Client] Automaton Mod
« Reply #20 on: July 24, 2020, 08:59:03 pm »
New release: 0.3.5 (25.07.2020)

Changelog:
Code: [Select]
Add update checker via rss.
Refactor addition of features.

Now you don't need to override any original mod files to add a new feature via an addon!   8)

789789

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: [Client] Automaton Mod
« Reply #21 on: December 23, 2020, 11:05:39 pm »
Hey, when will you update to make it applicable to the A29 update?

wilk85

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: [Client] Automaton Mod
« Reply #22 on: December 30, 2020, 03:09:41 am »
Hello, will that mod be updated to a28?
because it's not working now

ai_enabled

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1944
    • View Profile
Re: [Client] Automaton Mod
« Reply #23 on: December 30, 2020, 08:10:22 am »
@wilk85, do you mean A29? This mod is compatible with A28 but not with the A29 experimental version (yet; we've just provided A29 Editor to help port mods to A29).
Please note that all client mods are disabled for certain PvP servers (including all the official PvP servers) to ensure a fair game for everyone.

Regards!

Djekke

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
    • View Profile
Re: [Client] Automaton Mod
« Reply #24 on: January 19, 2021, 04:50:11 am »
New release: 0.3.6 (19.01.2021)

Changelog:
Code: [Select]
Fix A29 incompatibility.

Mars

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: [Client] Automaton Mod
« Reply #25 on: January 23, 2021, 06:57:25 pm »
I changed the update interval in settings, but no value seems to work, I get like infinite instant notifications when inventory is full, even with like 3 seconds interval...  I can't put back 0.5, my computer is using ',' (0,5).  It looks like I have 0s update interval whatever I put.

Edit: if you use French settings, type .5 instead of 0,5
« Last Edit: January 23, 2021, 07:21:59 pm by Mars »

Djekke

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
    • View Profile
Re: [Client] Automaton Mod
« Reply #26 on: February 17, 2021, 05:20:55 am »
New release: 0.4.0 (17.02.2021)

Changelog:
Code: [Select]
Add dynamic gathering of features.
Fix OptionTextBox value parsing.
Various small fixes.
Add AutoFishing feature.
Add AutoFishCleaner feature.
Add ToolPreservation feature.
Add DroneCommander feature.

Mars

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: [Client] Automaton Mod
« Reply #27 on: February 17, 2021, 12:44:49 pm »
OptionTextBox seems to work now  :)

 - Add dynamic gathering of features. ?


Remove this line from ModsConfig.xml first if you have ite because Cryofall client will freeze and reset ModsConfig.xml
  <mod>automatonDroneCommanderExpans ion_0.1.3</mod>
« Last Edit: February 17, 2021, 01:40:00 pm by Mars »

Djekke

  • Newbie
  • *
  • Posts: 42
    • View Profile
Re: [Client] Automaton Mod
« Reply #28 on: February 17, 2021, 01:03:23 pm »
- Add dynamic gathering of features. ?

There is no need to add features via bootstrappers now.
Mod will found any features that implements IProtoFeature interface and add them.

If there is any errors - let me know. :)

Mars

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 130
    • View Profile
Re: [Client] Automaton Mod
« Reply #29 on: February 17, 2021, 01:24:54 pm »
The problem I have right now is the last Automaton Fishing Expansion I fixed is switching rod when under the durability, so I had a couple rods on my hotbar and the feature is using all of them. 

You have AutomatonManager.AddFeature but you don't have a RemoveFeature.  So I would have to rename the Fishing feature I use or maybe you could update your ToolPreservation feature...  Add an option "Equip new item" under "Unequip below this level", so when the fishing rod is unequipped, you find a new one and equip it at the same slot.

EDIT: Actually the current AutoFishing proto is FeatureAutoFish and yours is FeatureAutoFishing, so I have both.  The problem is that your FeatureDroneCommander proto has the same name as the one from Feuerteufel, so anyone with it and updating Automaton will get a cleaned ModsConfig.xml
« Last Edit: February 17, 2021, 01:42:48 pm by Mars »