Author Topic: Proxy settings  (Read 934 times)

Strmy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
    • View Profile
Proxy settings
« on: March 16, 2015, 01:01:13 am »
It would be nice to have the proxy settings feature. We are using proxy at our network. Even if i use program(Proxyfier) that can go trough our proxy i dont see the VoidExpanse in the list of programs using network. :

ai_enabled

  • AtomicTorch Founder
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1025
    • View Profile
Re: Proxy settings
« Reply #1 on: March 16, 2015, 01:59:07 am »
Hello! VoidExpanse is using UDP for networking, so we cannot implement any kind of proxy support in the game. You can read more on Stackoverlow.
Regards!

Strmy

  • Newbie
  • *
  • Posts: 30
    • View Profile
Re: Proxy settings
« Reply #2 on: March 16, 2015, 02:18:55 am »
Ok. Tanks for the answer :)